Lightbox image source

Voor kinderen met spreidbroek of gipsbroek door heupdysplasie

Uw winkelwagen is leeg

Search Site

Disclaimer Kiek Hip Wear

Disclaimer
De website www.kiekhipwear.com en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van KIEK HIP WEAR. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van KIEK HIP WEAR.

De inhoud van deze website en andere uitingen van KIEK HIP WEAR op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door KIEK HIP WEAR wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. KIEK HIP WEAR behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

Verlanglijst
De Verlanglijst is een hulpmiddel om een lijst met favoriete producten snel en eenvoudig te kunnen samenstellen. Producten in de Verlanglijst worden niet gereserveerd of automatisch besteld en kunnen te allen tijde uitverkocht raken. Aan deze Verlanglijst kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Aanbiedingen zijn geldig in de actieperiode zoals aangegeven op kiekhipwear.com of een van haar onderdelen. Voor specifieke vragen over producten kunt u contact opnemen met onze Klantenservice. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen tussentijds wijzigen.